top
logga

Annons
Annons
Samarbetspartners
Annons

Mathias Löf mot Allsvenskan?
Onsdag 13 juni 2012 10:00

ESK spelaren Mathias Löf mot Allsvenskan med Mora?                                                                                                  Foto: Kent Lundqvist

ESK spelaren Mathias Löf har fått ett Tryout kontrakt med Mora i augusti.

 

Artikeln presenteras av:Allsvenska Mora har erbjudit Mathias Löf ett Tryout kontrakt på 15 dagar.
I augusti har ESK spelaren Mathias Löf chansen att ta en plats i Allsvenska Mora. Ett tryout kontrakt är påskrivet och gäller över 15 dagar där Löf får chansen att visa upp sig.

- Det här är jättekul att man får chansen. Jag blev kontaktad och sade ja omgående då det är lite av en minidröm att spela Allsvenskan. Jag precis som många andra vill nå så långt som möjligt med min hockey så det här är ett steg i rätt riktning, säger Mathias Löf.

Vad betyder det här kontraktet?
- Det betyder att jag i augusti får chansen att åka upp och bo och träna med Mora under 15 dagar. Jag får uppleva miljön och klubben/laget samt chansen att visa upp mig på träning. Sedan snackar vi igenom hur det gått och förhoppningsvis erbjuds man ett kontrakt för framtiden med Mora, säger Löf.

Hur ställer du dig till ett konkret erbjudande från Mora?
- Spontant så är det ju vad jag vill men det är även mycket som skall stämma. Det skall kännas bra med allt runt omkring utanför spelet och laget. Jag vet vad jag har här i Enköping där jag trivs jättebra så det kommer ställas emot ett kontraktsförslag men som sagt stämmer det så kommer jag ta chansen, avslutar Mathias Löf.

 


Mathias Löf

Ålder: 23
Bor: Enköping
Klubbar: Valbo AIF,  Brynäs, Boro/Vetlanda, ESK (10/11, 11/12)
Poäng s11/12= 51p, 23 mål & 28 ass

Motvilligt önskar vi Mathias Löf lycka till.

 


Anders Löfgren

 

 

Kommentarer  

 
+3 #2 Nisse 2012-06-15 13:36
En kille med hjärta av guld och är mycket ödmjuk mot sin omgivning som kan komma mycket långt. Jag följer din kommande karriär med stort intresse. En stor förlust för ESK men lycka till i din framtida satsning.
Citera
 
 
+5 #1 AL 2012-06-14 08:58
Lycka till Löf!
Citera
 

Lägg till kommentar

Säkerhetskod
Uppdatera

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons

bottom

SMG AB, Fånäsvägen 10, 746 31 Bålsta, Org.nr: 556726-8064