top
logga

Annons
Annons
Samarbetspartners
Annons

Bålsta HC har gjort klart med A-lags tränare!
Fredag 25 maj 2012 15:30

Valet föll på Bålsta killen Marcus Artursson som varit i klubben i 15 säsonger som spelare och tränare.

 

Artikeln presenteras av:

Annons 

Marcus Arthursson är klar för BHC.
BHC sökte en tränare som kunde anamma klubben och då föll valet på Marcus Artursson som tidigare varit assisterande till Stefan Munkhammar i BHC när laget låg i div.1.

Vi är mycket nöjda med valet och är glada att det blev en tränare som känner till klubben och har hjärta för densamma. Markus är trovärdig och hungrig, säger Mats Lhådö som fortsätter:

- Markus kommer själv ta fram förslag på assisterande tränare. Vad det gäller truppen så är det ett pågående arbete där vi håller på att säkra truppen med de befintliga spelarna från förra säsongen. Vi har redan gjort klart med ett nyförvärv, Mattias Grötting som förra säsongen spelade div.1 med Falun. Det är även ett par bra namn till som är aktuella för spel i BHC men vi har inte gjort klart och väljer då att ligga lågt till att allt är klart. Vi ser fram emot en ny spännande säsong med målet att ta oss till Alltvåan.

Det skall bli en spännande utmaning och jag är mycket glad att jag fick chansen, säger Markus Artursson.
Jag kan inte säga så mycket ännu om hur det kommer att bli då vi nu är mitt uppe i att säkra en trupp. Jag är för ett bra defensivt spel med en gladhockey i fokus. Jag har varit i klubben i 15 säsonger så organisationen och hur saker fungerar känner jag till vilket är bra. Nu skall jag sätta mig in i det övriga och vi skall ha ett uppstartsmöte på måndag så tar vi det där ifrån. Men att försäsongen startar nu i juni och att vi går på is i augusti är klart, säger en förväntningsfull Markus Artursson.

 


Anders Löfgren

 

 

Lägg till kommentar

Säkerhetskod
Uppdatera

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons

bottom

SMG AB, Fånäsvägen 10, 746 31 Bålsta, Org.nr: 556726-8064