top
logga

Annons
Annons
Samarbetspartners
Annons

Ishockey
BHC bygger för en ny spännande säsong!
Fredag 29 maj 2015 10:52


Sebastian Bergqvist med rutin från div.1 spel klar för BHC till kommande säsong.
Foto: Tomas Gränsman


Truppen är nästan helt klar inför kommande säsong för Bålsta HC som stärker upp med ett par mycket intressanta namn med div.1 rutin. – Jag är mycket nöjd med hur det ser ut i dagsläget och vi kan se fram emot en ny bra säsong, säger tränare Robert Kimby.

 
ESK Hockey har gjort klart med ytterligare en ny tränare!
Onsdag 27 maj 2015 10:05


Joakim Petersson fd tränare i HC Liljan är klar som tränare för ESK Hockey.                                                    Foto: Kent Lundqvist

Nu står det klart att Joakim Petersson kliver på som assisterande tränare i ESK Hockey. – En riktigt kul utmaning som passar bra in i tiden för mig, säger Petersson om uppdraget.

 
ESK Hockey har gjort klart med ny tränare & en ny spelare!
Tisdag 26 maj 2015 08:09


Foto: Wings

Det blir Enköpingsbekantingen Micke Trång som tar ansvaret för Enköpings SK i Hockeyettan kommande säsong och det första nyförvärvet är klart. – En positiv lösning i tränarfrågan för alla inblandade och riktigt kul med ett nyförvärv av denna kaliber, säger sportchefen Håkan Karlsson.

 
Christian Nordenberg klar för Hallstahammar.
Torsdag 21 maj 2015 06:47


Foto: Kent Lundqvist

Den före detta ESK tränaren Nordenberg gjorde i tisdags klart mot nykomlingen i Div.2 Hallstahammar och ser fram emot en spännande säsong. – Ja nu är det klart och vi är överens på alla punkter, berättar Nordenberg.

 
Positiva vindar för ESK Hockey!
Tisdag 28 april 2015 07:39


Foto: Kent Lundqvist

Nu står det klart att Enköpings SK spelar i Västra HockeyEttan men det som såg så mörkt ut har vänts till något mycket – mycket ljust, om allt går i lås. – Vi har konstaterat att det blir Västra och nu gäller det att hitta möjligheterna i det, säger Sportchef Håkan Karlsson.

 
Preliminärt ny serie för ESK Hockey!
Torsdag 16 april 2015 06:45


Foto: Kent Lundqvist

Enköpings SK har flyttats in i HockeyEttans västra serie vilket ger huvudbry för sportchef Håkan Karlsson. – OM det blir så här så har vi ett hårt jobb framför oss i många frågor, konstaterar Karlsson.

 
« StartFöregående12345678910NästaSlut »

Sida 1 av 93
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons

bottom

SMG AB, Fånäsvägen 10, 746 31 Bålsta, Org.nr: 556726-8064