top
logga

Länkar bordtennis

Samarbetspartners
Annons

Dramatik i VM.
Lördag 30 juni 2012 07:40

Det blev dramatiskt i finalspelet av veteran VM.                                                                                                               Foto: Kent Lundqvist.


Det blev dramatiskt värre för våra representanter från Bålsta under det fortsatta spelet i Veteran-VM.

Annons

I damsingel -65 ledde Birgitta Magnusson efter storspel mot japanska Setsuko Moromoto med 9-4 i första set då olyckan slog till. Magnusson föll ihop i smärtor och blev liggande i hagen i över 20 minuter med befarad muskelbristning.


Foto: Privat.

Slutligen kunde hon bäras ut till vård och med sin vanliga glimt i ögat sa hon ”vilken sorti!” till de oroliga övriga svenska spelarna och även hennes närmaste som följde hennes framfart på plats. Det konstaterades sedan att det lyckligtvis bara rörde sig om ett krampanfall.


Foto: Kent Lundqvist.

I damsingel -50 blev Christine Portnoff utslagen i första eliminationsrundan av Taeko Hasegawa från Japan i raka set, (11-9, 11-6, och 11-5). Stor dramatik var det också spelmässigt när Gunilla Widström till slut fick ge sig i en maratonmatch mot en brasilianska, Cleusa Taguchi.

Se matchsekvens här >>>

Efter förlust i de två inledande seten, 21-19(!) och 11-8 tog Widström de två följande, båda med 11-9. Det avgörande setet var helt jämnt men brasilianskan var starkast på slutet och vann det med 11-8. Widström var besviken efteråt och tyckte att hon skulle tagit den matchen, framför allt efter alla setbollar hon haft i första set. 

 
 

Lägg till kommentar

Säkerhetskod
Uppdatera

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons

bottom

SMG AB, Fånäsvägen 10, 746 31 Bålsta, Org.nr: 556726-8064